hits
vender snuten mot sørlandet

I går dumpet denne smakfulle pakken ned i postkassen min, og det kunne ikke vært en bedre tid for det enn nå. I og med at jeg er på reisefot.I det dere leser dette har jeg satt føttene mine på toget med musikk i ørene, solbrillene på nesen og soloen i hånden. Tanken på at det er sommer og at jeg snart befinner meg i den idylliske sommervarmen her på Sørlandet er etterlengtet. Jeg trenger å føle solen skinne litt over den bleke kroppen min nå. Jeg ser vel mest frem til gjensynet med familien min etter og ikke ha sett dem på e god stund.

Vel og merke er dette innlegget forhåndsskrevet. Dersom dere vender blikket på bildene ovenfor ser dere synet av godbitene jeg fikk klikket hjem fra Nelly. Jeg har antallige ganger tittet og beundret dette settet foruten og bestilt det, men i det jeg så dette på salg innså jeg at det måtte få bli en del av min klessamling sammen med de andre smakfulle klærne. Den siste tiden har jeg hatt pause i sparingen nå som det er sommer føler jeg man må ha muligheten oppe for å bruke litt mer penger enn ellers. Så nå i tiden fremover vil dere nok få noen innblikk i "min mote" og interessen for det. Er det i interesse for dere? Man kan vel si at jeg har litt passion for fashion. Etter mye sparing og unngåtte fristelser synes jeg dette kjøpet var vell unt.

Dette settet kommer til å bli tatt mye i bruk nå som det er sommer. Er så trendy med slike mønstrete sett. dette falt i smak hos meg i hvert fall. Er så mye smakfullt hos Nelly nå fortiden. Settet ovenfor kan fåes kjøpt Her: I am a nellyholic.

#personlig #Reise #Mote #Nelly.com #Nellyholic #Passionforfashion #blogg.no

 

5 kommentarer

Theodora

21.07.2015 kl.12:32

Å det matchende settet i mønster har jeg sikklet på i månedsvis! Det er så fint:D

Er de normale i størrelsen?

God tirsdag:D

Evelin

21.07.2015 kl.13:31

Theodora: Ja jeg synes det var normalt i størrelsen og jeg er liten. jeg måtte ha xs i det :) men synes det var litt stort bak. men var ikke altfor stort i størrelsen :)

Marit

21.07.2015 kl.15:33

Nydelige blogg du har! Stå på :)

TheFashionNoob

23.07.2015 kl.12:58

elsker skjørtet!

Vilde

25.07.2015 kl.00:03

Ååh det som ut som noen sykt fine innkjøp :D

Skriv en ny kommentar

Evelin

Evelin

24, Karmøy

Hei og velkommen til min blogg. Mitt Navn er Evelin, og jeg er en jente på 24 år. Jeg blogger i ukedagene, helgene tar jeg fri for å planlegge ukens blogginnlegg, slik at dere skal få mest kvantitet fra meg. Her inne skriver jeg om livet mitt, mote, skjønnhet, og interiør, trenger. Håper du liker det du leser og enjoy. instagram: Evelinda93 For kontakt eller sponising kan du sende meg en mail på Evelin.Torgersen@hotmail.com

Siste innlegg

Siste kommentarer